Over Sierhuis Events

Feestelijke zaken en zakelijke feesten

Wie zijn wij

Een creatief, professioneel en ervaren evenementenbureau met inspirerende ideeën.

Een evenement organiseren of het boeken van artiesten is ons vak! Al jarenlang werkend vanuit Noord-Holland, maar met een werkgebied door heel Nederland.

Het team van Sierhuis Events beschikt over een jarenange ervaring in het organiseren van – en het adviseren over -de invulling van grote en kleinschalige evenementen. Of het nu alleen om een boeking van een gitarist gaat of een compleet feest van 1200 personen, Sierhuis Events is gespecialiseerd in het organiseren van feestelijke en bijzondere festiviteiten, het boeken van artiesten, bands en acts en het compleet verzorgen van bedrijfs- particuliere feesten.

Waarom Sierhuis Events?

Het zijn de kleine details die een feest groots maken en Sierhuis Events weet dat als geen ander. Gewoon de puntjes op de I en alles blijven monitoren, dat hoort er standaard bij. Een evenement organiseren zit ons letterlijk, van huis uit, in het bloed.  De liefde voor het vak is groot en we houden ons op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Sierhuis_Events_koffie_begin
Sierhuis_Events_kantoor

Waar blinken wij in uit

professioneel

Flexibel

Ervaren

Inspirerend

Vertrouwd

Verrassend

Sierhuis_Events_vertrouwd_evenementenbureau

Uw vertrouwde partner

Sierhuis Events is al bijna 40 jaar lang een vertrouwde partner op het gebied van evenementen en het boeken van artiesten. Een bedrijf waar je op kunt bouwen en waar je de organisatie van je feest met een gerust hart aan kan overlaten.

Sierhuis Events is niet alleen professioneel, maar ook zeer creatief, verrassend en flexibel. Het team is geïnspireerd en ziet altijd toe op de kwaliteit. Niet alleen bij een evenement organiseren maar bij iedere losse boeking die zij doen. Of het nu voor de bedrijfssector is of voor een particulier feest; iedere aanvraag of boeking is even belangrijk en krijgt de aandacht die zij verdient.

Referenties & reacties