Onze evenementen en feestconcepten

Uw zakelijk event tot in de puntjes verzorgd

Het organiseren van een feest of evenement kost veel tijd en moeite. U wilt alles tot in de puntjes verzorgen en uw gasten optimaal verwennen. Daar komt veel bij kijken. Sierhuis Events is gespecialiseerd in maatwerk evenementen waarbij wij u volledig ontzorgen. Denk hierbij bv. aan de uitnodigingen, vervoer of overnachtingen. Maar ook locatie, versiering en catering. Sierhuis Events regelt het van A tot Z. 

Sierhuis_Events_drukwerk
Drukwerk
Sierhuis_Events_locaties
Locatie
Overnachting
Presentje
Vervoer
Sierhuis_Events_artiesten
Artiesten
Licht & Geluid
Decoratie
Coördinatie
Catering
Sierhuis_Events_tafeldecoratie
Meubilair
Draaiboek

uw feest van A tot Z georganiseerd

Bedrijfsevenementen

U wilt eens lekker uitpakken maar geen idee waar u begint? Wij bekijken uw wensen en maken een geheel op maat pakket naar budget en wens. Denk hierbij ook aan locatie, artiesten, versiering en catering. Alles om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes te verzorgen. 

Sierhuis_Events_vertrouwd_evenementenbureau
2 k

personeels evenementen

Een feest dat nog lang in het geheugen van uw personeel staat. Dat is de wens van elk bedrijf. Uw personeel maakt tenslotte het bedrijf. Wij denken graag mee en kijken nog een stapje verder. Denk aan een toepasselijk geschenk bij afsluiting, een persoonlijke uitnodiging of het gezamenlijk vervoer. 

Wij ontzorgen uw bedrijf en personeel met het organiseren ervan en regelen alles van A tot Z. 

Particuliere feestjes

Een bijzondere gebeurtenis in je leven mag zeker gevierd worden! Dit doe je met je familie, vrienden en iedereen die je lief is. Je wilt het iedereen naar de zin maken en persoonlijke aandacht geven. Sierhuis Events neemt de organisatie in handen zodat jij heerlijk onbezorgd met je gasten kunt genieten van het feest.

Sierhusi_Events_huwelijksfeest
3 k

Feestconcepten

Wilt u eens wat anders dan anders? Denk dan eens aan een themafeest. De locatie, aankleding en catering worden volledig in stijl, feel en beleving aangepast aan het betreffende thema. Heeft u zelf een thema bedacht? Sierhuis Events werkt deze met veel plezier voor u uit.

Drukwerk

Een mooie vormgeving met een professionele uitstraling, dat is waar wij voor staan. Sierhuis Events heeft een eigen vormgever in huis maar werkt ook samen met externe partijen. Fotografen, vormgevers, drukkers en DTP-specialisten werken nauw samen voor een perfect eindresultaat. Altijd met aandacht voor lay-out, huisstijl en doel van het eindproduct.

Sierhuis_Events_Drukwerk2